Testimonials

carolien invoegen
Carolien - Coachee
"Evelijn helpt anderen op een professionele manier met hun eigen groei. De focus ligt hierbij echt op persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Met haar empathisch vermogen, luisterend oor en doelgerichte vragen heeft ze mij geholpen bij het zetten van mijn volgende stap in mijn carrière."
Inge - Coachee
Referentie Fabienne invoegen
Fabienne - Coachee
"Onze teamervaring met Evelijn was erg waardevol. Ze kan zich goed verplaatsen in het team en de rol die elk individu daarbinnen heeft. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen. Haar vriendelijke en persoonlijke benadering sloeg goed aan! De één op één gesprekken waren effectief en ze had daarin aandacht voor ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak. Met leuke interactieve werkvormen heeft ze ons als team met behulp van Management Drives echte concrete stappen laten zetten in projecten en in de onderlinge samenwerking."
John - Operationeel Directeur
"Tijdens mijn Management Drives coaching sessie met Evelijn hebben we uitgebreid stilgestaan bij mijn individuele profiel. Evelijn legt alles helder uit waardoor ik mijn persoonlijk profiel volledig begrijp en er mee aan de slag kan. Op een fijne en persoonlijke manier hebben we samen mijn drijfveren besproken en gekeken hoe ik meer uit mijn krachten kan halen, maar ook hoe ik om kan gaan met mijn valkuilen en wat mijn ontwikkelpunten zijn. Heel waardevol!"
Evy - Coachee
"Wat een krachtig, warm, open, eerlijk, geïnteresseerd en menselijk mens ben je! Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Je pikte precies de essentie uit mijn verhaal en stelde daar een vraag over, keer op keer. Hierdoor gingen mijn ogen open en kon ik iets doorbreken. Het was zo raak en vaak zo simpel, terwijl ik al jaren de ‘loop’ in stand hield. Grappig eigenlijk! We hebben er ook zo om gelachen…. Ik heb mooie stappen kunnen zetten en ik ga hier mee door. Heel fijn om met je gewerkt te hebben!"
Corinna - Coachee
"De coachgesprekken met Evelijn heb ik als zeer prettig ervaren, ik voelde me op mijn gemak om mijn verhaal te doen. Ze heeft mij geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn knelpunten zitten en hoe ik hier mee om kan gaan. Dit deed ze met verschillende tools en duidelijke uitleg om mij echt te laten nadenken."
Vincent - Coachee