Coaching en training voor organisaties

In een ideale wereld loopt alles in jouw team of organisatie op rolletjes. Iedereen voelt zich prettig en is gemotiveerd. Collega’s benutten hun volle potentieel en teams werken optimaal samen. Natuurlijk kan dit best een uitdaging zijn. Met coaching, training en de inzet van Management Drives help ik je graag om het maximale uit individuen en teams te halen.

Coaching van medewerkers

Iemand in je team heeft moeite met timemanagement, wil zich beter profileren of leren grenzen aan te geven. Of is het juist die perfectionistische blik of problemen in communicatie dat zo in de weg zit? Soms wil een collega zich wel verder ontwikkelen, maar lukt dit niet zelfstandig. Je merkt dit als leidinggevende of de collega komt op eigen initiatief naar je toe. Individuele coaching geeft jouw collega’s de begeleiding die ze nodig hebben om wel hun doelen te bereiken en weer controle te pakken over hun eigen ontwikkeling. Het eindresultaat? Meer zelfvertrouwen, nieuwe energie en meer (werk)geluk.

Hoe verloopt een coachtraject?

We starten met een intakegesprek waarin we het doel helder definiëren. Uitdagende vragen, bewezen methodes en effectieve oefeningen creëren vervolgens bewustwording van de huidige situatie. Wat staat er op dit moment tussen de collega en het doel in? Dan is het tijd om in actie te komen en concrete stappen te zetten naar het doel. Voor aanvang van het traject maken we heldere afspraken over de eventuele communicatie tussen mij, de leidinggevende en de collega.

Interesse in coaching voor jouw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op om de behoeften en de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag met je mee!

Management Drives
training & coaching

Als gecertificeerd partner van Management drives ondersteun ik organisaties bij de inzet van deze tool. De Management Drives Software meet wat mensen drijft en maakt dit inzichtelijk aan de hand van zes kleuren. Iets dat voorheen misschien nog vaag of een gevoel leek, wordt nu haarscherp. 

De individuele scan geeft antwoord op belangrijke vragen als: waardoor is iemand intrinsiek gemotiveerd? Wat zijn sterke punten en mogelijke valkuilen? Waar ligt het grootste potentieel voor ontwikkeling? De aanvullende MD teamscan geeft deze inzichten ook op team- en organisatieniveau. Hiermee is het een middel om zowel persoonlijke ontwikkeling te stimuleren, maar ook om de onderlinge samenwerking te optimaliseren. Alles met als doel om de effectiviteit van individuen en teams te vergroten, en zo ook de prestatie van je organisatie.  

Met behulp van Management Drives bied ik:

  • Individuele ontwikkeling
    Ik werk één-op-één met medewerkers om hun persoonlijke drijfveren te begrijpen en te benutten, wat leidt tot verbeterde prestaties en persoonlijke groei.
  • Teamontwikkeling
    Leer elkaar beter kennen, ontdek de gezamenlijke krachten en valkuilen en krijg inzicht in de ervaren cultuur en gedragingen. De teamsessies helpen om effectiever te communiceren, samen te werken en resultaten te optimaliseren.
  • Leiderschapsontwikkeling
    Leer hoe je met Management Drives je stijl als leidinggevende af kunt stemmen op de behoefte van je teamleden. Hierdoor wordt leiderschap effectiever en blijven collega’s gemotiveerd. 
Interesse in de inzet van Management Drives in jouw organisatie? 

Kosten

De prijs per coachsessie bedraagt €120 (exclusief btw) voor zakelijke klanten.

Een coachtraject duurt gemiddeld zes sessies van 60 minuten

De kosten voor het toepassen van Management Drives zijn afhankelijk van de behoefte en daarom op aanvraag.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan de geplande sessie.

Testimonials

“Onze teamervaring met Evelijn was erg waardevol. Ze kan zich goed verplaatsen in het team en de rol die elk individu daarbinnen heeft. Ze luistert goed en stelt de juiste vragen. Haar vriendelijke en persoonlijke benadering sloeg goed aan bij het team. De één op één gesprekken waren effectief en ze had daarin aandacht voor ontwikkeling op persoonlijk en zakelijk vlak. Met leuke interactieve werkvormen heeft ze ons als team met behulp van Management Drives echte concrete stappen laten zetten in projecten en in de onderling samenwerken.”

~

John – Operationeel Directeur

“Tijdens mijn Management Drives coaching sessie met Evelijn hebben we uitgebreid stilgestaan bij mijn individuele profiel. Evelijn legt alles helder uit waardoor ik mijn persoonlijk profiel volledig begrijp en er mee aan de slag kan. Op een fijne en persoonlijke manier hebben we samen mijn drijfveren besproken en gekeken hoe ik meer uit mijn krachten kan halen, maar ook hoe ik om kan gaan met mijn valkuilen en wat mijn ontwikkelpunten zijn. Heel waardevol!”

~

Evy – Coachee

Contact

Heb je een vraag, wil je eens kennismaken of direct een afspraak inplannen?

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!