Persoonlijke coaching

Je hebt alles best goed voor elkaar. Toch knaagt er iets. Er is iets dat je graag zou willen veranderen om vooruit te komen, maar je loopt hier in vast. Door professionele gesprekken, bewezen methodes en effectieve technieken ontdek je wat er tussen jou en je doel in staat. Je gaat successen ervaren die je in concrete stappen naar je doel brengen. Als coach in Utrecht en omgeving help ik jou om je eigen antwoorden te vinden en weer de regie te pakken over je leven. Zo kan jij weer met zelfvertrouwen en energie verder.

Waar kan ik je bij helpen?

Ik kan je helpen met uitdagingen die te maken hebben met het balanceren van je werk-privé, perfectionisme, zelfprofilering, assertiviteit, timemanagement en tactisch communiceren. Een aantal voorbeelden van vragen zijn:

Hoe kan ik mijn werk-privé balans verbeteren?

Hoe kan ik mijn perfectionisme en zelfkritiek verminderen?

Hoe uit ik mijn mening vrijer en kom ik meer voor mezelf op?

Hoe kan ik mijn samenwerking met anderen effectiever maken?

Hoe kan ik doelgerichter werken en mijn tijd beter organiseren?

Heb jij een andere vraag, of misschien helemaal geen specifieke vraag, maar loop je wel tegen uitdagingen aan? Ben jij op zoek naar een coach in Utrecht en omgeving? Twijfel niet om contact op te nemen. Dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens het hele traject werken we met een duidelijke structuur. Zo weet jij altijd precies waar je aan toe bent en waar je staat ten opzichte van je doel. Bepaal jij na de vrijblijvende intake om samen door te gaan? Dan duurt een coachtraject gemiddeld zes sessies van 60 minuten. De looptijd van een traject duurt nooit langer dan zes maanden. De coaching vindt plaats in de coachruimte in Utrecht of online. Geef jij de voorkeur aan een andere locatie? Dat kunnen we altijd bespreken.

Tijdens de sessies combineren we gesprekken met effectieve oefeningen. We kiezen altijd de manier van coaching die het beste bij jou past. Als coach ben ik duidelijk en inlevend. De gesprekken die we hebben zijn oprecht en serieus, maar er is altijd ruimte voor humor. Elke sessie sluiten we af met heldere afspraken, die in de volgende sessie weer worden besproken. 

Intake

Op zoek naar een coach in Utrecht? Jouw coachtraject start met een intakegesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je ontvangt van te voren een intakeformulier, wat jou vast aan het denken zet en mij vast de eerste informatie geeft.

Het doel van de intake is om jouw vraag helder te krijgen en ontdekken of er een klik tussen ons is.

Na 45 minuten is het doel dat je wilt bereiken duidelijk en heb je een indicatie van het aantal benodigde sessies.

Het is uiteindelijk aan jou om te beslissen of je wilt doorgaan met het traject.

Aan de slag

We gaan gestructureerd te werk, altijd met jouw doel voor ogen. Met uitdagende vragen en effectieve oefeningen verkennen we waarom de verandering belangrijk voor je is.

We ontdekken wat er nu tussen jou en je doel in staat, gaan er mee aan de slag en bepalen de route naar jouw doel. Tijdens deze fase vinden de sessies tweewekelijks plaats. 

Dan is het tijd voor concrete actiestappen, want zonder actie geen verandering. Vallen en opstaan hoort bij het proces en elk succes brengt je dichter naar je doel. 

In deze fase zitten er drie tot vier weken tussen de sessies zodat je genoeg tijd hebt om met de acties aan de slag te gaan.

Veranderen

Aan het eind van het traject heb jij zelf het antwoord op je vraag gevonden. Je hebt:

jouw gestelde doel bereikt, of voldoende handvatten om dit zelfstandig te kunnen gaan bereiken

inzicht in eigen (hardnekkige) gedachten en patronen

meer regie over je eigen leven

een groter gevoel van zelfvertrouwen

meer rust en energie

We blikken terug op jouw proces en zorgen ervoor dat je behaalde resultaten bestendig zijn voor de toekomst. 

Kosten

Op zoek naar een coach in Utrecht?

De intake is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Gaan we samen door?

Een coachtraject duurt gemiddeld zes sessies.

De prijs per sessie bedraagt €90 (inclusief btw) voor particulieren en €120 (exclusief btw) voor zakelijke klanten.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan de geplande sessie.

Tip: veel bedrijven hebben een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.

Testimonials

“Ik ben zeer tevreden over mijn coachingstraject met Evelijn. Ze luistert erg goed en zonder oordeel, ze toont empathie en weet doeltreffende vervolgvragen te stellen om tot de kern te komen. Aangezien er bij mij redelijk wat tijd zat tussen de sessies, was er ruimte om in te spelen op de uitdagingen van dat moment, zonder het oorspronkelijke vraagstuk uit het oog te verliezen. Ik heb er veel aan gehad!”

~

Fabienne – Coachee

“Wat een krachtig, warm, open, eerlijk, geïnteresseerd en menselijk mens ben je! Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen. Je pikte precies de essentie uit mijn verhaal en stelde daar een vraag over, keer op keer. Hierdoor gingen mijn ogen open en kon ik iets doorbreken. Het was zo raak en vaak zo simpel, terwijl ik al jaren de ‘loop’ in stand hield. Grappig eigenlijk! We hebben er ook zo om gelachen… Ik heb mooie stappen kunnen zetten en ik ga hier mee door. Heel fijn om met je gewerkt te hebben!”​

~

Corinna – Coachee 

“De coachgesprekken met Evelijn heb ik als zeer prettig ervaren, ik voelde me op mijn gemak om mijn verhaal te doen.
Ze heeft mij geholpen om inzichtelijk te krijgen waar mijn knelpunten zitten en hoe ik hier mee om kan gaan. Dit deed ze met verschillende tools en duidelijke uitleg om mij echt te laten nadenken.”​

~

Vincent – Coachee

Klaar om de stap te zetten?

Heb je een vraag, wil je eens kennismaken of direct een gratis intake inplannen? 

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!