Loopbaancoaching

Loop je vast in je werk? Twijfel je over de volgende stap in je carrière of overweeg je zelfs een compleet andere richting? Het zijn vragen die lastig kunnen zijn om in je eentje op te lossen. Als loopbaancoach in Utrecht en omgeving geef ik op een gestructureerde manier vorm aan jouw zoektocht. Samen onderzoeken we alle aspecten van je loopbaan die nodig zijn voor jouw werkgeluk en kom je in actie.

Waar kan ik je bij helpen?

Herken jij jezelf in een van de volgende vraagstukken?

Ik zit niet meer op mijn plek, wat moet ik doen?

Ik weet wel wat ik niet meer wil, maar hoe kom ik er achter wat ik wel wil?

Ik zoek een nieuwe baan die echt bij me past. Hoe maak ik de juiste keuze?

Kan ik nog een carrière-switch maken en hoe doe ik dat? 

Er zit meer in mij dan ik nu laat zien, hoe kan ik me weer verder gaan ontwikkelen?

Als loopbaancoach in Utrecht help ik je om stapsgewijs alle puzzelstukjes te verzamelen die jij nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken. Samen leggen we de puzzel zo neer dat jij met zelfvertrouwen stappen gaat zetten richting jouw werkgeluk. 

De stappen naar jouw werkgeluk

Bewustwording

We verkennen wie jij bent en wat jou drijft. Dit geeft je inzicht in jezelf, je waarden, passies en talenten. Vervolgens onderzoeken we je ideale werkomgeving en wat voor jou echt belangrijk is.

Doel

Of je iets nieuws zoekt in je huidige baan of iets compleet anders wilt, het doel van dit traject is jouw werkgeluk. Door gesprekken en oefeningen ontdek je wat werkgeluk voor jou betekent. 

Vaardigheden

Welke vaardigheden kan jij nog verder ontwikkelen om jouw doel te bereiken? Denk aan het bepalen van jouw zoekrichting, jezelf profileren en het vinden van een passende strategie om stappen te zetten.

Actie!

Het is tijd voor actie. Of je nu wilt blijven waar je bent, een nieuwe koers wilt varen, of een eigen bedrijf wilt starten. We zorgen dat jij klaar bent om te gaan netwerken, solliciteren en stappen te zetten. 

Werkwijze

Een loopbaantraject duurt gemiddeld vijf tot zes sessies van 60 minuten. We spreken elkaar in de coachruimte in Utrecht of online. Liever ergens anders? Dat we kunnen we altijd bespreken. 

Loopbaancoaching betekent hard werken. Jij moet aan de slag! Tijdens de sessies combineren we gesprekken met oefeningen. Vooral tussen de sessies door ga jij aan de slag met opdrachten die jou een stap verder helpen. Alles wat jij te weten komt over de aspecten die nodig zijn voor jouw werkgeluk, houd je bij in één overzichtelijke checklist. Dit vormt de basis om stappen te gaan zetten. Dit overzicht kan je in de rest van je leven blijven gebruiken als er een nieuw loopbaanvraagstuk gaat spelen.

Als coach ben ik duidelijk en inlevend. Door het stellen van de juiste vragen help ik jou om bij jouw antwoorden te komen. De gesprekken zijn serieus maar er altijd ruimte voor humor. 

Kosten

Op zoek naar een loopbaancoach in Utrecht?

De intake is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Gaan we samen door?

Een loopbaantraject duurt gemiddeld vijf tot zes sessies van 60 minuten.

De prijs per sessie bedraagt €90 (inclusief btw) voor particulieren en €120 (exclusief btw) voor zakelijke klanten.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan de geplande sessie.

Tip: veel bedrijven hebben een budget beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling.

Testimonials

“Enthousiaste, eerlijke, pragmatische en professionele begeleiding waarbij Evelijn mij geholpen heeft om ‘mijn verhaal’ duidelijk te krijgen.

Heldere uitleg van het proces op voorhand, concrete begeleiding en effectieve opdrachten gedurende het proces met duidelijk en snel resultaat.”

~

Stephan – Coachee 

“Evelijn is een ontzettend warme, enthousiaste en scherpe coach. Ik heb door onze sessies heel mooi inzicht gekregen in persoonlijke waarden en onderdelen die belangrijk zijn voor mijn werkgeluk.

Met mooi concreet resultaat: een nieuwe baan waar ik met veel enthousiasme zal starten. En hoewel dat positief is, zal ik onze gesprekken missen!”

~

Anne Mieke – Coachee

“Evelijn helpt anderen op een professionele manier met hun eigen groei. De focus ligt hierbij echt op persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Met haar empathisch vermogen, luisterend oor en doelgerichte vragen heeft ze mij geholpen bij het zetten van mijn volgende stap in mijn carrière.”

~

Inge – Coachee

Klaar om de stap te zetten?

Heb je een vraag, wil je eens kennismaken of direct een gratis intake inplannen? 

Neem vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!